Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook
2013. év augusztus hó 11. napján napján kelt

 Az idõ kellõen lehûlt, némi felhõn keresztül napsütést is kaptunk. A gyermekek jókedvûen, tettre készen érkeztek, játékaim kiváltották a kellõ kíváncsiságot. A hangosítás nehezítette a kommunikációt, kompromisszumként a zenén halkítottak, mi hangosabban beszéltünk. Rövid korhû bevezetést követõen, amibõl kiderült, hogy a fehér ing legendás hõsét keressük, aki a 16. század élõ, valós alakja I. Szapáry Péter, török fogsága idején a váltságdíjként gyûjtött összegbõl vásárolja meg a kastélyt, ezzel megalapozva a Szapáryak hírnevét. A visszaemlékezés a vendéggyerekek körében csodálkozást a falubelieknél figyelmet keltett, úgy vélem nem lehet elégszer elmondani, hogy a kitartás, szeretet, hit és a megbocsátás mekkora erõt képviselnek. Érdeklõdve forgatták a Félhold és aranycsillag köteteket.

2013. év augusztus hó 10. napján napján kelt

 Izgatottan várom a kilenc órát, terveim szerint egy órával a játék elkezdése elõtt szeretném fogadni a jelentkezõket! Hetek óta számtalan gondolat és tervezet vert tanyát s került elodázásra, néhány napja a „Fehér ing legendás hõse” játék végleges formátumot öltött. Tegnap délután egy régebbi megbeszélés eredményeképpen megérkezett a Félhold és aranycsillag történet két fõszereplõje kesztyûbáb formájában.

2013. év augusztus hó 09. napján napján kelt

 Jártunkban-keltünkben szépen kéklik egyik nagy tudású gyógynövényünk. Úttól távoli árokparton gyûjtsünk belõle virágos - leveles szárral frissen és gondoljunk tavaszi nagytakarításunkra is.

2013. év augusztus hó 08. napján napján kelt

 Szombaton nagyon nagy szeretettel várok mindenkit a Szapáry napok keretein belül megrendezésre kerülõ, a „Fehér ing legendás hõse” címû játékokra. Hagyományteremtõ céllal, elõször indul útjára a lehetõség. Kérek minden érdeklõdõt, hogy jöjjön el, érezze jól magát, ettõl többre nincs is szükség, rohanó világunkban! Együtt nevetve - mókázva, rövid idõre kikapcsoljuk a külvilágot, csak egymásra figyelünk. Hogy nem hallottak a fehér ing legendájáról?

2013. év augusztus hó 07. napján napján kelt

 Évtizedek teltek, hogy nem jártam a közeli strandfürdõn, tegnap egy régi ígéretem teljesítése közben ellátogattam. A gyönyörû parkban óhatatlanul érkeztek az emlékképek, az elsõ lapát föld eltávolításától egészen az alapozásig, éppen egy nyarat töltöttem itt.
Ma minden valahogy más, modern, kényelmes, pihentetõ. Megérkezésünkkor egy pillanatra arcomra ült a tessék?

Oldalak: «« « 77 78 79 80 81 82 83 » »»
Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 701,855 látogató járt itt