Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook

 Játékunkhoz kincstárnokot választottunk, 180 szapary tallérral vágtunk bele a tizenöt próbából álló sorozatunkba. Péternek a török pasa három próbáját kellett teljesíteni, mindeközben az élete volt a tét. Természetesen tegnap számunkra az emlékezés súlyán túl a nevetés és a móka jutott. Volt, hogy olyan gyorsan reagáltak a gyerekek a feladatra, hogy képtelen voltam rögzíteni a megoldást. Ilyenkor a „senki nem tévesztett” kijelentésre, közös döntéssel elfogadtuk a mindenki számára sikeres teljesítést. A legkisebbek is élvezték a meseszünetet. Voltak kritikus pillanatok, amikor az ehetsz, ha hatost dobsz játék egyik résztvevõje kezével érintette a csokoládét és a kizárás hallatán eltört a mécses. Késõbb ezen okulva folyamatosan változtattuk a játékszabályokat a jelenlévõ korosztály igényei szerint. Érdekes volt, amint egy feladat végrehajtását láttuk négy éves kislánytól és egy tizenhét éves fiútól. Az utolsó játékmenetet követõen a gyerekek maguk összesítették az egyénileg összegyûjtött tallérokat, így az ünnepélyes eredményhirdetést megelõzve valamennyien tisztában voltak a „Fehér ing legendás hõsével”.
Úgy vélem lényegében nem is ez a pillanat volt a tegnapi délelõtt lényege, hanem a méltatlanul elfeledt lovag életútját fedõ port, a gyerekekkel közösen lefújtuk és az együtt töltött órák közös boldogsága, mely következõ napjainkra is derût vetít.

Hozzászólások

Név:
Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
Írja be a kódot:

Jelenleg nincs egyetlen hozzászólás sem!

Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 712,225 látogató járt itt