Cordyceps:

1200 éve a kínai nemzeti fitoterápia hagyományos gyógynövénye.
Szokatlan létformájának köszönhetõen hatalmas túlélési képességgel rendelkezik. Több irodalmi forrásban említik, hogy biológiai ciklusa egyik részében a cordyceps növényként létezik, a másik részében rovarként. A cordyceps a gombákhoz tartozik. Képes szabályozni az energiáinkat, mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van. Szabályozza az immunrendszert, ezzel növeli szervezetünk ellenálló képességét. Csökkenti az immunrendszer túltengését, genetikai szinten kijavítja annak zavarait, autoimmun betegségek esetén. Alkalmazkodva sejtjeink megújulásához képes elfelejtetni a sejtek hordozta betegséget, ezzel elõsegítve egészségünket.

 

Fokhagymaolaj kapszula:

A fokhagyma ismereteink szerint 5000 éve szolgálja az emberiséget. Valamennyien ismerjük, fogyasztjuk a minden napokban, fûszermennyiségben és ezen van a hangsúly. A kapszulába zárt olaj, megõrzi a fokhagyma összes jó tulajdonságát, csak koncentráltan hordozza mindazt, mellõzi a fokhagyma tipikus szagát. Tisztában vagyunk erõs vírus – baktériumölõ hatásával, tisztítja az erek falát, ezáltal rugalmasabbá téve, így a vérnyomást a mindenkori normál értékekre állítja be. Mindkét terméknek nagy szerep jut, napjainkra jellemzõ vírusos megbetegedéseket hallva.

Minden jog fenntartva! - © 2023 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 690,187 látogató járt itt