Az egészségrõl beszélgetünk, amíg harmóniában mûködik, sokunknak fel sem tûnik, amikor meginog, kezd csak kincsként gondolni rá az ember. Szlogenem: az egészség ragályos! Hittel vallom, hogy egészséges környezetben egészségesen élni emberi kötelességünk, ezért igyekszem támogatni azokat, akik készen állnak a változásra. A belsõ energia akadálymentes áramlása szükséges szervezetünk kiegyensúlyozott mûködéséhez. Ha valamely külsõ tényezõ hatására felborul az egyensúly, a jó belsõ energia nyújthat védelmet testünk számára.

Ellenkezõ esetben, ha a jó belsõ energia gyenge, nem tudja biztosítani a megfelelõ egyensúlyt, mely kedvezõtlenül befolyásolhatja a szervezet mûködését. Ezért nagyon fontos a kiegyensúlyozott, egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a megfelelõ étrend kiegészítõk használata. Mindig törekedjünk a megelõzésre, az egyensúlyra, vagy legalábbis az egyensúly minél elõbbi helyreállítására!

Egyetlen megjegyzés: két neves amerikai professzor vetélkedett. Egyikük hatalmas elõnyt tulajdonított a megfelelõ vitaminoknak, nyomelemeknek, ásványi anyagoknak, enzimeknek, míg másikuk, mindezt csupán, drága pisinek nevezte. Az étrend kiegészítõket szorgalmazó és fogyasztó professzor közel kilencven évesen is publikál, sajnos kollégája hatvankilenc éves korában elhunyt.

Minden jog fenntartva! - © 2023 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 669,494 látogató járt itt