Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook

 Kúraszerűen, megelőzésre ihatjuk az őszi időben, csodálatos színével, finom ízével, tartalmas reggeli italunkká válhat. Legkésőbb biztosan hozzá fordulunk, ha már meghűltünk és kapar a torkunk. Forraljuk fel a vizet, majd hagyjuk hűlni, ebbe a még meleg vízbe tegyük a csipkebogyót friss vagy szárított állapotban, éjszakányi idő után szűrve, langyosítva, esetleg szobahőmérsékleten fogyasszuk. Kedvenc itala családunknak, a frissen szedett bogyókat áztatás utáni pépesítem, szűröm, esetleg mézzel ízesíthetjük, de önmagában csoda.

Hozzászólások

Név:
Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
Írja be a kódot:

Jelenleg nincs egyetlen hozzászólás sem!

Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 711,956 látogató járt itt