Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook
2012. év december hó 23. napján napján kelt

 Halljuk mindennap. Tartalma több mint a kiejtett szó. Érzelem, melegség, védettség, gondoskodás, figyelem, türelem, érintés, számíthatsz rám. Mindez s még mi minden van belesûrítve egyetlen gyönyörû szavunkba.
Hiszem, hogy a csodák mindennaposak. Minap a csodálatos szeretet mutatta meg ismét, létezését.

2012. év december hó 11. napján napján kelt

 Hó takarta be a vidék mezõit, dombjait, erdei csapásait. Felújított madárházikónkba válogatott magok kerültek, lett is olyan virtscsaft ablakunk alatt, hogy csudájára jöttek még a harkályok is.  Cinege itt - cenege ott,  ki és be, lent és fent. 

2012. év december hó 04. napján napján kelt

 Évtizednyi kötõdésben jutottam el napjainkig. Mit jelentett a kötõdés? Fiatal felnõtt koromtól él bennem egy történet. Rám jellemzõ módon eleinte nem tudtam hova tenni a képkockákat. Több évtized kellett, hogy minden a helyére kerüljön s most végre eljött az én idõm! Még karácsony elõtt megjelenik a 16. században játszódó Félhold és aranycsillag címû legenda, Pannonföld elsõ legendáskötete.

2012. év december hó 03. napján napján kelt

 Alig hiszem el, hogy ismét eltelt egy év! Mindjárt karácsony van, kigyúltak a fények, csodás varázslatra készül a világ minden a szeretetrõl mesél .

 

2012. év november hó 15. napján napján kelt

 Egy meleg nyári nap reggelén kezdõdik mai történetem. Igen, november közepén írom a bejegyzést. Minden élethelyzet tudatos, okkal történõ lépéseinkrõl árulkodik. Szülõfalum kedves felkérését követõen, hatalmas drukkal készülõdtem az esti találkára.

 

Oldalak: «« « 81 82 83 84 85 86 »
Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 705,281 látogató járt itt