Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook
2013. év augusztus hó 06. napján napján kelt

 Felettem a hegyek, alattam a víz, melyek közt visszhang dolgozik, mesélt még mindig elérzékenyülten az átéltek miatt egy kedves ismerõsöm. Fantasztikus érzelmi hullámzás közepette fedezte fel a király tavát.

2013. év augusztus hó 05. napján napján kelt

 Tombol a nyár, a természet elkényeztet bennünket ajándékaival. Érdemes most gondolni majd a téli, fagyos hónapokra. Néhány hete parlagföldjeink, árokpartjaink, kaszálóvégeink sárgába borultak, nektár gyûjtõhellyé váltak. Amerre a szem ellát, kanadai aranyvesszõfû vonja magára figyelmünket, érdemes a déli órákban, az úttól távoli helyeken, a még szinte bimbós növény virágait gyûjteni szárítás céljából. A növény sajátsága, hogy virágai leszedett állapotukban is tovább fejlõdnek. Lehetõség szerint virágot szedjünk vagy 30 – 40 centiméteres szárral vágjuk le. Száríthatjuk aprítva, vagy zúzhatjuk szárazon.

2013. év augusztus hó 04. napján napján kelt

 Egy nyári utiélménybeszámoló kapcsán kezdtem érdeklõdni e - kedves szõrmókok iránt. Érdekességük, hogy nagyon barátságosak, talán ezért is tudunk mi emberek olyan sokat ártani nekik. Az én szemszögembõl nézve abban az esetben is, ha szándékunk szerint csupán élelemmel kínáljuk õket s ezt nem követi áldozat, a mormoták mindenképpen veszítenek, mert életmódjuk tiszta mindaddig, míg az ember szokása szerint be nem szennyezi azt.

2013. év augusztus hó 03. napján napján kelt

 

Jövõ szombaton szeretettel vár mindenkit Szécsisziget apraja - nagyja. Ismét megrendezésre kerül a Szapáry napok. Délelõtt játszunk a gyerekekkel, míg szüleik a messziföldön híres bivalypörköltet ízesítik bográcsaikban. Egy mese kedvcsinálóként. 

2013. év augusztus hó 02. napján napján kelt

 Totty, a homokba, potty.
Kis lapát, forma.
Ennyi!
Nem hiányzik, semmi.
Egy lapátnyi homok,
akárki meglátja,
ez lesz a világ,
legszebb tortája.

 

Oldalak: «« « 78 79 80 81 82 83 84 » »»
Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 701,846 látogató járt itt