Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook
2013. év szeptember hó 24. napján napján kelt

 Nagy mesemondónk, ?seink életének számtalan történetét hagyta ránk, melyért sohasem lehetünk eléggé hálásak. Ezúton is tisztelettel köszönöm áldozatos munkásságát, magam és az összes gyermek – gyermeklelk? feln?tt nevében. Nagycsoportos óvodásokkal játszhattam együtt – e csodás életútra emlékezvén. Némi fejtörést okozott a felkérést követ? órákban, hogy a mesék szerves része lehessen a levezet? játék, melyre az izg? – mozgó korosztálynak hatalmas igénye van. Gazdag népmese világunkból sem volt egyszer? a válogatás, aztán összeállt a kép, a kellékek gy?jtése felért egy valódi kincskereséssel, a program a mesebatyu nevet kapta.

2013. év augusztus hó 28. napján napján kelt

 Augusztus utolsó csütörtökén, tehát holnap, minden játszani vágyót szeretettel várok Kerkateskándra a mûvelõdési házba, délután 15 órára! Új tanév kezdõdik hétfõtõl, de most még használjuk ki a nyár utolsó óráit. Hupota és traktor társai felsorakoztak a játékra, csupán rátok várnak! Találkozzunk holnap!

2013. év augusztus hó 22. napján napján kelt

 Augusztus 29-én Kerkateskándon a mûvelõdési házban tartjuk elsõ találkozónkat, hagyománytermtõ szándékkal, délután 16 órakor. Témánk: pozitív gondolkodás, mindenkit nagyon sok szeretettel várok! Elkészültem a tervezettel, közreadom.

2013. év augusztus hó 16. napján napján kelt

 A fügefa tövében védett magányában, biztonságban él a vakond család: vakond papa, vakond mama, négy apró, a megszólalásig hasonlatos csemetéjükkel.
A háziak tudomásul vették létezésük és együtt éldegélnek a legnagyobb békességben.
Tavasz van, tulipánok nyílnak a kertben, tarkítva a zöld gyep érintetlen szépségét.
Történetünk apropója az õszi hagymarakás idejére tehetõ.

2013. év augusztus hó 13. napján napján kelt

 Boka és vádli fájdalom, alig mozduló vállak, éjszakai zsibbadás, nappali görcsök, egyre merevebb mozgás, ezekkel a tünetekkel jelentkezett egy fiatalember. Terápiáinkkal elértük azt a szintet, hogy testét figyelve, ismétlõre jelentkezik, amikor szükségét érzi. Tünetmentes, boldog ember búcsúzott, miközben a köszönöm szót ismételgette.

Oldalak: «« « 76 77 78 79 80 81 82 » »»
Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 701,859 látogató járt itt