Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook
2013. év november hó 20. napján napján kelt

 Pálmák, napfény, tenger. Valamennyien szívesen halljuk a felsorolást, érzékeink ébrednek, lelkünk útra kél, testünk elbágyad a várt kényeztetéstől. Ebből a környezetből származó, energiáit őrző, sokrétű kókuszolajjal tehetjük mindennapjainkat lágyabbá, finomabbá a termék megismerésével, használatával.

Soroljuk csak mi mindenre képes a csodált olaj!

2013. év november hó 18. napján napján kelt

 Az emberi test felér egy csodával, mindaddig, míg egészséges, tart ez az állapot. Napjainkban nagyon sok hatás éri lelkileg és fizikailag, törekednünk kell a lehető leghatékonyabb védelemre, egészségünk őrzésére.
Megoldást is adott a Teremtő a feladatok mellé. Az ősi tönkölybúzában megvan minden, amire az emberi testnek szüksége van. Tiszta földben, napfényben, esőben nevelkedik őrizve segítő energiájukat.
Ismerkedjünk e nagyszerű növénnyel, éljünk a benne rejlő lehetőségekkel!
Mit is tud ez a zöld füvecske?

2013. év november hó 08. napján napján kelt

 Az emberi szervezet vízből és sóból áll. Régi nóta, ne sózz, mert ártalmas az egészségedre! Napjainkban ismét górcső alatt az életet adó só. Érdemes odafigyelni, információt szerezni, egészségünk érdekében a legjobb sót fogyasztani.  A tiszta víz hasonlóképpen nagy fontosságú, ebből óránként egy pohárral, ez a vízdiéta. A két természetben található tiszta elem gyógyír a legtöbb nyavalya kialakulása ellen.

2013. év november hó 03. napján napján kelt

 Számomra a csodák mindennaposak, mégsem tudok szó nélkül elmenni tegnapi felfedezésem mellett. Szabóék egy család s parkjuk családi park, mégis bárki akadálytalanul besétálhat a gyönyörű ligetbe. Bíztatok is mindenkit, tegye meg, mert valódi csodába cseppen, egy elvarázsolt mesevilágba! Velem így történt. Mesét mondtak a fák, bokrok, a vár, de még a különleges formájú padok is.

2013. év november hó 01. napján napján kelt

 Testünk, lelkünk, elménk,
mindenünk ez, s a világmindenség.

Születünk örömlétre
távozunk öröklétre.

Körforgás ez? Ki tudja!
Kérdés akad. Válasz?

Az élet tartalma öröm - bánat
mindőnk kapja, mi jussa.

S hogy a tartalmat ki alakítja?
Egy másik talány, s a válasz?

Az élet titkokkal teli
gyönyör – „nyomor” - csoda.

Hallgatni anyánkra, apánkra,
tanító szavára.
Befogadni mesebájt,
hinni a szeretet szavát.

 

Oldalak: «« « 73 74 75 76 77 78 79 » »»
Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 705,835 látogató járt itt