Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook

 Julcsi napjai egy távoli iskolában telnek szorgalmas tanulással, de a napi munka sem távolítja el a segítségnyújtástól. Társaival együtt teszik hangzatosabbá és emlékezetesebbé a szentmiséket. Zenéjüket elismerik, szeretik, munkájukat juttatás nélkül élvezhetik a hívõk.
Nemrég adódott egy lehetõség, amit az egyház, viszonzásképpen a sok szép hangért Julcsinak adott.
A zarándoklat kirándulás volt a javából, hiszen a közel negyven órás autóbuszozást több tízezres tömegben való felvonulás követte. A nagy tömegben csupán Julcsi és két társa voltak iskolájukból.
Apropó, iskola! Itt történt meg, hogy az egyik pedagógus a jegy mellé dicséretben a következõket írta: büszke vagyok, hogy egy magyar diáklányt állíthatok fiataljainknak példaképül.
Idegen országban, idegen nyelven, idegen szokások és emberek közt helytállni kitûnõ eredménnyel, nagy és figyelemreméltó cselekedet.
Talán nem vagyok egyedül, amikor e szavak hallatán joggal érzem úgy, hogy bárhol, a világ bármely táján mindenhol jó magyarnak lenni.

Hozzászólások

Név:
Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
Írja be a kódot:

Jelenleg nincs egyetlen hozzászólás sem!

Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 708,682 látogató járt itt