Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook

 Fejben készen volt egy folyamat, melytõl azt reméltem élvezni fogják a jelenlévõk, s még talán azt is, hogy valami újat valami elgondolkodtatót vihetnek találkozónk után otthonaikba! E téma körül kalandozva ellenõriztem felszerelésem, egy kellemes hangulatú estre készülve. Be kell vallanom, más is beosont megnyugtató gondolataim sorába. Mégpedig a bizonytalanság! S mint tudjuk ez nagyon rossz tanácsadó. Mindig figyelek ezekre a kis felkiáltójelekre, most sem történt másként. Táskámba tettem gyermekkorom rejtélyeinek egy részét, melyre az elmúlt évtizedekben találtam választ, és azokat is melyekre nem. Engem ismerve nem kell ésszerû magyarázatokban gondolkodni, csupán mesében. Ekkor lélekben is megnyugodva, készen álltam az útra.
Hölgykoszorú fogadott a csodásan ujjá varázsolt környezetben, melynek minden szeglete a múlt emlékeivel telt s mára mégis ugyanúgy változást hozott életünkbe, mint mi magunk, hiszen a gyermekkor, s a bohó ifjúság vonata az ifjú nemzedéket szállítja.
Varázslat volt a levegõben vagy angyalszárny érintette lelkünk, mert gyermeki derûvel, felhõtlen boldogsággal töltöttük e megszentelt idõt.
Köszöntem s köszönöm minden emlékezésemben, kedves - türelmes játszótársaimnak, közönségünknek, hogy hívtak s eljöttek, mert csakis így válhatott valóra minden.

Hozzászólások

Név:
Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
Írja be a kódot:

Jelenleg nincs egyetlen hozzászólás sem!

Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 705,561 látogató járt itt