Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Facebook

Ködbe burkolta a tájat október hajnala.

Hatalmas szervezkedés, készülõdés, várakozással vegyes félsz elõzte meg ezt az õszutós vasárnapi gyülekezést.

Terveim szerint egy szeretet – teljesítménytúra napját. Vágyaim közt szerepelt, hogy két fejlõdõ ember ezen a napon megismerje lelki és testi határait. Egyik kívánságom, hogy egy fiatalembernek csillanjon a szeme, ha egy napnyaláb betalál az erdõ homályába, felismerje az ehetõ gombákat, öröm töltse el az õszi levél kavalkád láttán. Egyszóval közeledjen környezetéhez. Másik kívánságom, hogy egyre pozitívabban gondolkodó barátnõm testi adottságai és láncai fölé emelkedhessen! Szívemben szeretettel, lelkemben várakozással, agyamban pozitív képekkel tarisznyáltam.

Nagyszerû társaság készülõdött az indulásra.

Végre mindenki szabadjára engedhette energiáit! Felszállt a köd, napsütés kényeztette lelkünket, bõrünket.

Hihetetlen volt, hogy némi testmozgással kétszáz éves fák közt gyalogolhattunk! Megközelítõleg negyven méter magas fák, emberi kézmentes környezetét hasonló tulajdonságú erdõrész védi. Magyarországon nem létezik az õserdõ fogalma, ebben a légkörben azonban képesek voltunk azonosulni valami hasonlóval.

Lépést – lépés követett, hogy a tervezett útvonalat teljesíthessük. Voltak gyengécske pillanatok, melyek szívemig hatoltak s csupán észérvekkel gyõzködtem magam és kis csapatom, hogy haladjunk! Máskor egyöntetû, felhõtlen kacaj szállt az ösvényen – úton, ezzel könnyû dolgom volt, csupán rögzítenem kellett a szituációt, mellyel a késõbbiekben lelket is képesek vagyunk építeni, ha a sors úgy hozza újraépíteni.

Láttunk szívvel, szemmel, lélekkel. Alkonyatra elbágyadva, de azzal a biztos tudattal értünk célállomásunkhoz, hogy a tervet teljesítettük. S mi más lehetett volna – e nagyszerû túra eredménye?

Ha az ember útkeresztezõdéshez érkezik s a választás lehetõségekor célját kitûzi, ahhoz hû képeket társít, pozitívan gondolkodik – cselekszik, érzelmei pezsgõk, a megérkezés biztosítva.

Én mindenképpen hálás köszönettel tartozom, mert szép idõben, s környezetben nagyon jó társaságban telt a napom s ráadásként kívánságaim maradéktalanul teljesültek. KÖSZÖNÖM!

Hozzászólások

Név:
Email:
Hozzászólás:
Ellenőrző kód:
Írja be a kódot:

Jelenleg nincs egyetlen hozzászólás sem!

Minden jog fenntartva! - © 2024 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 702,841 látogató járt itt