A tisztítás idõszaka a tavasz, a nyár az egyensúlyban tartás, az õsz a pótlás, míg a tél a védelmezésé. Tavasz közeledtével a tisztításra koncentráljunk.

A méregtelenítés a szabad gyökök, toxinok, nehézfémek, radionukleidok szervezetbõl való eltávolítása, salaktól, nyálkától, székletkövektõl való tisztítás. Érdemes figyelnünk a hold állására, anyáink nagyszerûen kihasználták a lehetõséget, mert ilyenkor minden kifelé törekszik. Tilos tisztítást végezni, akkut betegségben élõknek, be kell tartani a vízdiétát, azaz óránként egy pohár vizet inni, magas vérnyomás - és vesebetegségben szenvedõk csökkenthetik másfél deciliterre. Fokozottan fontos a fürdés, tusolás, hiszen a salak a bõrünkön át is távozik. A vastagbél legaktívabb idõszaka a reggel 5 – 7 óra, míg a gyomoré a 7 – 9 óra közti idõszak.

 

Digest:

Tökéletes tisztítószer, természetes emésztõszer, gyorsítja a bélsár haladását, megakadályozza a székletkövek kialakulását. Javulnak a tápanyagok felszívódási és feldolgozási folyamatai. Normalizálódik a máj mûködése. Csökken a méreganyagok tartalma a vérben. Normalizálódik a bélflóra. Megszûnik a felfúvódás és korgás. Erõsödik az immunrendszer. Szükséges aminosavak, vitaminok, és enzimek termelõdnek.

 

Chitosan:

Szerves rost, az emberi fehérjére hasonlít, mely részt vesz a vér alvadásában. A chitosan vízben oldható és nem oldható összetevõket tartalmaz. Az oldható rész enzimek hatására elbomlik, felszívódik a vérbe. A másik rész nem bomlik el, hanem a belek nedvességével egy gél masszát képez.
Elõsegíti a bélmozgást. Pozitív töltése gátolja a negatív töltésû zsírok felszívódását. Javítja a mikro cirkulációt, oldja az érgörcsöt, különösen a hajszálerekét. Elõsegíti az égett, vérzõ sebek heg nélküli gyógyulását. Csökkenti az allergiás tüneteket, fehéríti és feszesíti a bõrt. Bevonatot képez az erek belsõ falain. Külsõleg hasznosítják nõgyógyászat, szülészet, sebészet, kozmetika.

 

BVE:

a pajzsmirigymûködés serkentésével gyorsítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat, mert lassítja a szénhidrátok, zsírok felszívódását. Epe és vízhajtó hatással rendelkezik.

 

Antilipid tea:

Sokoldalúsága megengedi, hogy a szervezet alapvetõ cserefolyamatokat harmonizáljon a segítségével. A vízdiéta betartásával normalizálódik a víz – só csere. A magas kovatartalom biztosítja a tea baktériumölõ és fiatalító hatását. Egy csésze fedezi a mangánszükségletet, amely elõsegíti a rákos sejtek pusztulását. Normális vagy magas vérnyomásnál 20 – 30 perccel evés elõtt melegen, alacsony vérnyomásnál étkezések közt hidegen fogyasszuk.

 

Fogyasztótea:

Kifejezett daganatellenes hatással rendelkezik. Drasztikusan csökkenti a vékony – és vastagbél, a gyomor megbetegedéseit. Elõsegíti a mióma és polip szétoszlatását. Erõsíti a vérerek falait, normalizálja a vérnyomást és a zsír anyagcseréjét. A tea javítja a bõr rugalmasságát, eltünteti a barna foltokat, megfiatalítja a belsõ szerveket, serkenti a lép mûködését, amitõl az emésztés és tápanyagok felszívódása, a folyadékelvezetés, az izmok állapota és a nyirokrendszer mûködése függ.

Minden jog fenntartva! - © 2023 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 690,185 látogató járt itt