A tisztítás idõszaka a tavasz, a nyár az egyensúlyban tartás, az õsz a pótlás, míg a tél a védelmezésé. Tavasz közeledtével a tisztításra koncentráljunk.

A mĂ©regtelenĂ­tĂ©s a szabad gyökök, toxinok, nehĂ©zfĂ©mek, radionukleidok szervezetbõl valĂł eltávolĂ­tása, salaktĂłl, nyálkátĂłl, szĂ©kletkövektõl valĂł tisztĂ­tás. Érdemes figyelnĂĽnk a hold állására, anyáink nagyszerĂ»en kihasználták a lehetõsĂ©get, mert ilyenkor minden kifelĂ© törekszik. Tilos tisztĂ­tást vĂ©gezni, akkut betegsĂ©gben Ă©lõknek, be kell tartani a vĂ­zdiĂ©tát, azaz ĂłránkĂ©nt egy pohár vizet inni, magas vĂ©rnyomás - Ă©s vesebetegsĂ©gben szenvedõk csökkenthetik másfĂ©l deciliterre. Fokozottan fontos a fĂĽrdĂ©s, tusolás, hiszen a salak a bõrĂĽnkön át is távozik. A vastagbĂ©l legaktĂ­vabb idõszaka a reggel 5 – 7 Ăłra, mĂ­g a gyomorĂ© a 7 – 9 Ăłra közti idõszak.

 

Digest:

Tökéletes tisztítószer, természetes emésztõszer, gyorsítja a bélsár haladását, megakadályozza a székletkövek kialakulását. Javulnak a tápanyagok felszívódási és feldolgozási folyamatai. Normalizálódik a máj mûködése. Csökken a méreganyagok tartalma a vérben. Normalizálódik a bélflóra. Megszûnik a felfúvódás és korgás. Erõsödik az immunrendszer. Szükséges aminosavak, vitaminok, és enzimek termelõdnek.

 

Chitosan:

Szerves rost, az emberi fehérjére hasonlít, mely részt vesz a vér alvadásában. A chitosan vízben oldható és nem oldható összetevõket tartalmaz. Az oldható rész enzimek hatására elbomlik, felszívódik a vérbe. A másik rész nem bomlik el, hanem a belek nedvességével egy gél masszát képez.
Elõsegíti a bélmozgást. Pozitív töltése gátolja a negatív töltésû zsírok felszívódását. Javítja a mikro cirkulációt, oldja az érgörcsöt, különösen a hajszálerekét. Elõsegíti az égett, vérzõ sebek heg nélküli gyógyulását. Csökkenti az allergiás tüneteket, fehéríti és feszesíti a bõrt. Bevonatot képez az erek belsõ falain. Külsõleg hasznosítják nõgyógyászat, szülészet, sebészet, kozmetika.

 

BVE:

a pajzsmirigymûködés serkentésével gyorsítja az anyagcserét, csökkenti az étvágyat, mert lassítja a szénhidrátok, zsírok felszívódását. Epe és vízhajtó hatással rendelkezik.

 

Antilipid tea:

SokoldalĂşsága megengedi, hogy a szervezet alapvetõ cserefolyamatokat harmonizáljon a segĂ­tsĂ©gĂ©vel. A vĂ­zdiĂ©ta betartásával normalizálĂłdik a vĂ­z – sĂł csere. A magas kovatartalom biztosĂ­tja a tea baktĂ©riumölõ Ă©s fiatalĂ­tĂł hatását. Egy csĂ©sze fedezi a mangánszĂĽksĂ©gletet, amely elõsegĂ­ti a rákos sejtek pusztulását. Normális vagy magas vĂ©rnyomásnál 20 – 30 perccel evĂ©s elõtt melegen, alacsony vĂ©rnyomásnál Ă©tkezĂ©sek közt hidegen fogyasszuk.

 

FogyasztĂłtea:

Kifejezett daganatellenes hatással rendelkezik. Drasztikusan csökkenti a vĂ©kony – Ă©s vastagbĂ©l, a gyomor megbetegedĂ©seit. ElõsegĂ­ti a miĂłma Ă©s polip szĂ©toszlatását. ErõsĂ­ti a vĂ©rerek falait, normalizálja a vĂ©rnyomást Ă©s a zsĂ­r anyagcserĂ©jĂ©t. A tea javĂ­tja a bõr rugalmasságát, eltĂĽnteti a barna foltokat, megfiatalĂ­tja a belsõ szerveket, serkenti a lĂ©p mĂ»ködĂ©sĂ©t, amitõl az emĂ©sztĂ©s Ă©s tápanyagok felszĂ­vĂłdása, a folyadĂ©kelvezetĂ©s, az izmok állapota Ă©s a nyirokrendszer mĂ»ködĂ©se fĂĽgg.

Minden jog fenntartva! - © 2020 www.hupota.hu - Csondor Kata Mesevilága - info@hupota.hu - Eddig 296,846 látogatĂł járt itt